24.01.2009 г., 17:17 ч.

Измислици 

  Поезия » Друга
502 0 7
Тишината нахлу в съня ти...
Заграби спомен от вчера,
когато прегръщах вика
с любов - сила лечебна.

Тишината нахлула в съня ти
нежно погали лицето.
С всяка ласка бледнее лика,
затваря рани в сърцето.

Тишината прегърна съня,
за миг пусна завеса - покой.
Тишината избяга с утрото...
Пак съм раната в теб
мили мой.

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??