5.01.2014 г., 20:49 ч.  

Измислици 

  Поезия
415 0 2

Цялата съм в рани от предателства

и душата е раздърпано платнище,

кално от измислени приятелства,

дето с думи само те разнищват...

дето само влизат във очите ти,

но докато сънуваш те убиват...

после пир устройват от сълзите ти

и мечтите ти с замах разбиват...

Клада си направих от приятелства -

нека да ме изгори, да не забравя -

да загърбя всичките предателства,

 вярата  в доброто да оставя...

Р.Д.                                        

 

© Румяна Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хората ни поднасят уроци...не губи вярата, а научи уроците! Добре уловена емоция и ритъм. Поздрав!
  • Намерих себе си в творбата ти!Болезнено познато!
Предложения
: ??:??