27.10.2007 г., 17:13 ч.

Измислици 

  Поезия
605 0 23

Спомних си за този стар стих, когато прочетох"Измислих те" на Нерина.

 

Не е страшно,

че мъжете

не са това, което искаме.

Ние ги измисляме.

Не е страшно,

че жените

не сме това, което мъжете искат.

Те ни измислят.

 Страшно е,

че много рядко

се измисляме взаимно.

© Валентина Шейтанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??