24.05.2009 г., 20:35 ч.

Измислих те 

  Поезия » Любовна
685 0 8

Измислих те върху хартия,

рисувах те с пастелни цветове,
живот ти влях със чудна сила,
дарих ти с тайнство красота.



Душата ти изваях с нежност -
бяла птица, пърхаща с криле.
Сърцето ти със плам отключих,
да срещна твоите светове.


Където с огнен лъч във миг омаен,
да се слеем като в чуден сън,
и любовта ни светла и безгрижна,
да възкръсне като буен огън - жив.

© Здравка Бонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??