Измислих те върху хартия,
рисувах те с пастелни цветове,
живот ти влях със чудна сила,
дарих ти с тайнство красота.
Душата ти изваях с нежност -
бяла птица, пърхаща с криле.
Сърцето ти със плам отключих,
да срещна твоите светове.
Където с огнен лъч във миг омаен,
да се слеем като в чуден сън,
и любовта ни светла и безгрижна,
да възкръсне като буен огън - жив.
© Здравка Бонева Все права защищены