6.01.2009 г., 16:57 ч.

Измисляй ме 

  Поезия » Любовна
763 0 7
Измисляй ме
и ме откривай
във мечтите си,
докосната от залеза
на слънцето ме сътвори,
повикай ме
и аз ще идвам във съня ти,
обвита със воал от нежност,
а в шепите си носеща искри...
Мечтай ме
и отново ме измисляй,
бушуващ огън в мене запали,
изтръгвай музика от мен лъчиста,
и във пленителния танц ме покори...

© Евдокия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??