22.08.2007 г., 16:24 ч.

Изморих се... 

  Поезия
1393 0 17
Изморих се от болка по тебе,
от надежди, мечти и заблуди.
Изморих се от тайните срещи,
от целувките страстни и луди.

Изморих се да бъда „онази”,
дето само в мечтите обичаш,
дето вечер насън обладаваш,
а на друга в любов се заричаш.

Изморих се от погледи скрити,
все със страх и вина разменени.
Измориха ме тайните ласки,
от трепереща длан подарени.

Изморих се да бъда приятел,
но без право на поглед и дума,
да се къпя в лъжи и измами,
да опитвам да бъда разумна.

Изморих се да гледам със болка
как лицето й радостно грее,
щом с изкуствено-нежна усмивка
подаряваш светa ми на нея.


© Джейд Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??