25.02.2017 г., 18:28 ч.

Изморих се 

  Поезия » Любовна
830 4 2

Изморих се и друго не зная.
И вчера и днес не се усмихнах.
И денем и нощем само мечтая,
мечта си оставаш и вече свикнах.

Мечтая в своето лудо безсъние
от утре да спра за теб да копнея.
Изморих се от безкрайно бленуване,
но моето утре отново бе вчера...

Изморих се и сега го признавам...
за това ми остана мъничко сила.
Липсваш до болка, но силно вярвам,
че след мечтата и с болката се свиква.

© Ваня Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Силата да продължиш напред говори,че не се примиряваш.Понякога има такива моменти,но удовлетворението идва ненадейно.Искрена сполука! Талантливо сътворено!🐎
  • Не,Ваня,не се свиква.
    Хубав стих.Хареса ми.Поздрав
Предложения
: ??:??