20.07.2019 г., 14:37 ч.

Измълчи ме с целувка... 

  Поезия » Любовна
598 3 2

 

Посвети ми кратичък стих! 
Напиши прозаично послание... 
Нека в тебе не бъде тъй тихо! 
Изкрещи всички твои желания! 
Аз не искам да чувствам дъжда. 
Самотата без твойто присъствие. 
Нито вятъра, слънце, денят. 
И на лунните нощи, най-късното. 
Знам, ще кажеш - "Аз ти се сбъднах! "
В моят отговор има сълза: 
-Мила моя, не съм те прегърнал! 
"- Цял живот предстои за това... "
Ах, далече си, адски. И близко. 
Тебе искам сега и завинаги! 
Ти си моят живот и си всичко, 
що съм нямал с усмивка в годините... 
Не, не искам лирични послания! 
Посвети се на мен! И отдай ми се! 
Измълчи ме с целувка - дихание, 
със любов, като вечност. Безкрайно... 


Стихопат.

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??