11.07.2006 г., 0:33 ч.

Изневяра 

  Поезия
1010 0 4

В полумрака догаря цигара,

а по бузите капят сълзи,

родени от една изневяра,

която непрестанно боли.

 

В полумрака ти си отиваш,

без да погледнеш в страни

как лицето обляно е цяло

от толкова горещи сълзи.

 

Във мрака пак паля цигара,

а димът обгръща мойте ръце

и виждам теб в изневяра

и как кърви мойто сърце.                                                               

© Антоанета Тонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??