14.12.2006 г., 19:04 ч.

Изневяра 

  Поезия
626 0 4

Мълча. Във мене мъката съм скрила -
и да попитам, едно "Обичам те" ще си изпрося.
Следите пак от нейното червило
оплитат ме във мрежа от въпроси...

 

© Татяна Начкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??