5.09.2008 г., 14:58 ч.

Изневяра 

  Поезия » Любовна
662 0 2

Не ме наричай ангел! -

намери той своя бряг.

Наричай ме ти дявол,

с душа студена като сняг.

На мойте очи не се любувай!

Те не за тебе греят днес.

Над мойта съвест потанцувай,

съвършена беше тя като кадифе.

И дори за утре не помисляй!

Гордей се, че ме имаш днес такава,

измъчена от собствени лъжи.

 

... А някъде болезнено в мен се потаява

греховната ми изневяра.

© Цветомира Тинкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??