31.12.2009 г., 13:24 ч.

Изневяра 

  Поезия » Любовна
997 0 3



за моята изневаря моля те прости

и за всичко лошо забрави

да започнем всичко от начало

в миналото само спомена остава

ти ме провокира с твоите закъснения

с хилядите пошли извинения

затова умът и сърцето ми реши

че друга между нас стои

и с болка в душата реших

и аз на теб изневерих

за да разбереш как боли

от пусти и самотни дни

но сега разбирам своята грешка

която в онзи ден бе човешка!

и сега вървим  в различна посока

плати ли за греха си цена висока

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??