23.08.2017 г., 9:16 ч.

Изневяра 

  Поезия » Любовна
484 0 2

       

 

Разбитото сърце дали боли?

Защото моето боли, не спира.

Раната отворена кърви!

Надеждата със помена умира.

 

А изневярата дали горчи?

На гърлото пресяда ли лъжата?

И самотата много ли тежи?

Отговор не дава тишината.

 

Обречена с неземна красота,

обичана и любена, и клета!

Отровата ти силна е - страстта!

И сигурно от дявола е взета?

 

Поне да беше казала прости!

Обичах те и за това прощавах!

А сянката ти вместо теб мълчи

по мокрите, студени тротоари!

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??