Изневяра за една цигара,
късно в бара,
само за една цигара,
за една цигара
и едно кафе
… олеееe...
Изневяра,
изневяра се подкара
късно в бара,
на съдбата хвърли зара
и залогът бе едно кафе
… оолееe...
Изневяра,
някъде под пълна пара
късно в бара
непозната плът набара
за едно уиски,
за едно уиски с лед,
кацнала муха на смет.
Изневяра,
късно в бара
нарушена клетва на олтара
само за една цигара,
за една цигара
и едно кафе
…. оолееe....
Беше тъпа изневяра,
без да мислиш я подкара,
без да мислиш ти,
бръмнала главата ти бучи,
бе застигнат от шамара
плащаш на съдбата сметка стара
и раздяла във устата ти горчи ….
го-о-орчи…
© Клажер от Килиджевци Всички права запазени