Dec 9, 2020, 7:57 AM

Изневяра за една цигара 

  Poetry » Free verse, Other
426 0 1

Изневяра за една цигара,

късно в бара,

само за една цигара,

за една цигара

и едно кафе

 … олеееe...   

Изневяра,

изневяра се подкара

късно в бара,

на съдбата хвърли зара

и залогът бе едно кафе

… оолееe...

Изневяра,

някъде под пълна пара

късно в бара

непозната плът набара

за едно уиски,

за едно уиски с лед,

кацнала муха на смет.

Изневяра,

късно в бара

нарушена клетва на олтара

само за една цигара,

за една цигара

и едно кафе

…. оолееe....

Беше тъпа изневяра,

без да мислиш я подкара,

без да мислиш ти,

бръмнала главата ти бучи,

бе застигнат от шамара

плащаш на съдбата сметка стара

и раздяла във устата ти горчи ….

го-о-орчи…

© Клажер от Килиджевци All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??