Произведението не е подходящо за лица под 18 години
И пак връхлита омразата!
Към света, към цялата земя!
Към всички същества,
които пак ме изоставиха.
Блъска ядно бяс в празната душа,
разочарована тя рови жадно
в локва от пикня.
Това, което ù остана,
е сърцето на кайма,
карантия на стотици малки,
гнусни същества,
трупове на някогашни топли,
сигурни слова.
Трудно ще се спра
от това да не разбия
на хиляди парчета
тъпата глава,
за да забравя най-накрая
това отровно чувство на тъга,
на безкрайна самота...
© Мейгрейт Всички права запазени
И не мисля, че някой има правото да се вживява в ролята на качествен контрол в този сайт. Всеки има правото да изрази чувствата си така, както му идва отвътре. На който не му харесва - чете, възмущава се, подминава и забравя.