5.03.2009 г., 15:09 ч.

Изоставените ДЕЦА! 

  Поезия » Друга
449 0 4

 

                                                    "... Онези, които се опитват да навредят...

                                                      са същите отчаяни души, които се СТРАХУВАТ!"

 

 

                             По устните сълза се стича!

                             Навън отдавна не вали.

                             Тишината - мъдра притча.

                             Обичам... Ти обичаш ли?

© Петко Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??