Mar 5, 2009, 3:09 PM

Изоставените ДЕЦА! 

  Poetry » Other
475 0 4

 

                                                    "... Онези, които се опитват да навредят...

                                                      са същите отчаяни души, които се СТРАХУВАТ!"

 

 

                             По устните сълза се стича!

                             Навън отдавна не вали.

                             Тишината - мъдра притча.

                             Обичам... Ти обичаш ли?

© Петко Петков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??