4.06.2012 г., 10:02 ч.

Изпепелена любов 

  Поезия » Любовна
975 0 8

Изпепелена любов

 

Сърцата ни са сгушени и свити -
докоснати от пурпурна сълза,
нестихващият тропот на копита
и днес изпраща своята стрела...

 

Конете на тъгата ни убиха
и стъпкаха туптяща любовта,
остават спомени размити
в огнището, край пепелта...

 

Обяздихме горчивата си болка,
мечтите си заключихме с юзди,
препуска времето, а още колко
ще цвилят жално нашите души...

 

Сърцата ни са пусти и бездомни -
стареещи конюшни самота,
нестихващият тропот на копита
отново праща своята стрела...

© Радосвета Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??