Jun 4, 2012, 10:02 AM

Изпепелена любов 

  Poetry » Love
987 0 8

Изпепелена любов

 

Сърцата ни са сгушени и свити -
докоснати от пурпурна сълза,
нестихващият тропот на копита
и днес изпраща своята стрела...

 

Конете на тъгата ни убиха
и стъпкаха туптяща любовта,
остават спомени размити
в огнището, край пепелта...

 

Обяздихме горчивата си болка,
мечтите си заключихме с юзди,
препуска времето, а още колко
ще цвилят жално нашите души...

 

Сърцата ни са пусти и бездомни -
стареещи конюшни самота,
нестихващият тропот на копита
отново праща своята стрела...

© Радосвета Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??