4.09.2007 г., 11:59 ч.

Изплаках си сълзите - всичките 

  Поезия
657 0 2

Изплаках си сълзите – всичките.

Душа не ми остана вече!

Как може толкова да си приличате,

а всъщност толкова да сте далече?!

Сърцето ми до болка е разкъсано

от мисълта, че пак не се разбирате...

Във него кръпките прокъсани

как трябва да ги замаскирате?

Не може! Даже и да искате!

То не е нещо лесно подменяемо.

Ти си ми брат, но той пък син ми е,

кого ще избера, е разбираемо.

И даже да решиш да ме разпитваш

за взетото от мен решение,

ще разбереш, че никак не е лесно,

когато свързан си с рождение.

© Надежда Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • силно е!
  • Разтърси ме , стихът ти , Нада! Как ме замисли за рожденните връзки- как да се развържат! Всички някак си сме вързани. Много емоция има в стиха ти много.
Предложения
: ??:??