10.05.2006 г., 8:05 ч.

Изплакана тъга 

  Поезия
885 0 8
По-малко ли ще ме боли,
по-малко ли ще страдам,
ако плача всяка нощ,
и на Бог се моля,пак да ме спаси.

Душата се разкъсва,
сърцето ми ридае,
и не може тялото ми,
диво да обуздае...

Крещя,викам,побърквам се,
какво става с мен,
тъгата ме подлудява,
и стари спомени навява....

Махнете се,не сте ми нужни,
и ти не си ми нужен,
ти си спомен овехтял,
но така болезнен и жесток....

Мина вече много време,
месец,дори два,
без теб съм сама....

Опитвах да те заменя,
но напразно и пак,
сълзите бистри,
се ронят по страните нежни....

Но днес нещо стана,
гледам нашата снимка.
Сърцето ми трепти,
но очите нямат сила,
и безмълвни те остават....

Уморени и студени,
няма да заплачат.
След поредната кавга,
този път няма да ти простя....

Сълзите,чудотворен лек,
за мене бяха....
Изплаках моята тъга,
и леко ми е на душа.....

© Деница Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??