Коледа пристига, земята се тресе...
Коледари тропат с премръзнали
нозе.
Коледа пристига... Празник е сега!
Но душата моя е свита от тъга.
За рождество Христово...
И за любовта...
Прекланям се и моля да живее тя.
Коледари тропат на пътната врата.
© Ангел Всички права запазени