15.09.2019 г., 18:41 ч.

Изплуват сълзи... 

  Поезия » Пейзажна
761 0 0

Сноп искрящи лъчи
над хълма потрепват.
Спускат над  морето мълви
и в златен пясък – мечти разместват.

 

Ситни морски пръски
с магия отвътре изтичат.
Изплуват сълзи. Блести!
На вълшебен знак ми приличат!

 

Малки пухкави облаци
ненадейно на помощ притичват!
Спускат от себе си молби
и с мрежи между лъчите проникват

© Светлана Тодорова Всички права запазени

Произведението е включено в:
  1266 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??