Sep 15, 2019, 6:41 PM

Изплуват сълзи... 

  Poetry » Landscape
762 0 0

Сноп искрящи лъчи
над хълма потрепват.
Спускат над  морето мълви
и в златен пясък – мечти разместват.

 

Ситни морски пръски
с магия отвътре изтичат.
Изплуват сълзи. Блести!
На вълшебен знак ми приличат!

 

Малки пухкави облаци
ненадейно на помощ притичват!
Спускат от себе си молби
и с мрежи между лъчите проникват

© Светлана Тодорова All rights reserved.

Произведението е включено в:
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??