12.01.2006 г., 20:53 ч.

Използвано сърце 

  Поезия
1267 0 9

Използвано сърце

Очите ти блестят с желание,
и нежност в тях прозирам.
Но зная някой ден без колебание
с огромна мъка ще се взирам.

Ще ме раниш дълбоко, зная аз
и тръпна плаха, но щастлива.
Греховна и изпаднала в екстаз,
страстно влюбена и жива.

Зная. . . че ме чакаш
потегнал своите ръце.
Да утолиш желанието си във мрака
и да ме захвърлиш - със използвано сърце. . .




П.С. - Това ми е едно от първите стихове, така че е нормално да не е мн изпипано :)

© Ирина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??