3.11.2007 г., 23:59 ч.

изповед 

  Поезия » Друга
811 0 1

Тъгата ми голяма е, че ти не си до мен сега, а някъде със нея пак се скиташ и с нея своя свят делиш. А аз, твоята тайна, отново съм сама, сама в очакване на следващата среща... а такава дали ще има. Ограбено е моето сърце, ограбено и болно, че пуснах те във моя свят, макар да знам, че с нея ще останеш.

© Поля Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??