3 нояб. 2007 г., 23:59

изповед 

  Поэзия » Другая
819 0 1

Тъгата ми голяма е, че ти не си до мен сега, а някъде със нея пак се скиташ и с нея своя свят делиш. А аз, твоята тайна, отново съм сама, сама в очакване на следващата среща... а такава дали ще има. Ограбено е моето сърце, ограбено и болно, че пуснах те във моя свят, макар да знам, че с нея ще останеш.

© Поля Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??