19.05.2018 г., 15:58 ч.

Изповед 

  Поезия » Философска
1142 4 4

Ти искаш от мен да съм плам,

да съм силна,

да нося туй що на теб ти тежи,

недей, аз съм смях и живот,

глътка вино,

нямам време за чужди сълзи.

 

Ти искаш от мен да съм там,

но пък тиха

плахо надолу склонила глава,

недей, в мен няма капчица срам,

с моя стих,

летя все нагоре, разпервам крила.

 

Ти искаш от мен аз да дам

зла молитва,

да кълна и да хвърлям отрова по теб

недей в мен има само една-

не изпитва

нито гняв, ни вина, тя има голямо сърце - на поет.

 

 

© Петя Богданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??