9.09.2008 г., 21:47 ч.

Изповед 

  Поезия » Любовна
666 0 5
Любовта е дар от рая,
любовта, с която ме
даряваш, ме кара да мечтая.
Мечтата ти ми сбъдна
и в реалност се превърна.
Да гледам в очите ти как всеки ден -
 до полуда влюбена си в мен.
В косите ти да се заплитам и
от ръцете твои аз към небето да отлитам...
Влюбен съм във любовта,
а любовта, любима - с теб е незабравима!!!

© Виктор Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??