1.07.2011 г., 10:04 ч.

Изповед 

  Поезия » Любовна
909 0 1

              Всичко започна на шега.

              Горещи погледи,

              казани много силни думи,

              историята на двама влюбени.

              Любовта, тъй сладко изживяна,

              се превърна в шепа пепел

              след тежката раздяла.

              Съдба на една жена,

              която бе напусната от любовта.

              Какво да прави тя сега?

              Да продължи с високо вдигната глава,

              или да се опита да си върне любовта.

              Много е тежка нейната съдба

              и ще е трудно да продължи

              напред сега.

              Съдба, защо тъй нарани чистата душа

              на младата жена ?

              Защо покри със сиви дни

              нейните тъй щастливи младини.

              Тя искаше само обичта и топлота,

              която бе дарила на любовта.

              История за една наранена душа,

              за дни, прекарани в самота.

              В лутане да търси любовта,

              накрая остана сама.

 

© Людмила Паскова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??