18.03.2014 г., 22:48 ч.  

* * * Изповед **** 

  Поезия
403 0 0

Душата  ми с окови окована,

в нощтa се лута сам сама.

Бедна, изхабена, разпиляна 

сълза пролива в черната тъма.

Черни дрипи носи тя,

с лице тъй тъжно, мрачно 

като вечерта.

Ходи Боса по трънливите пътеки,

дори с болка в сърцето - с усмивка

дарява всеки!

А раните с всяка крачка 

стават по-дълбоки и хората

към нея все по-жестоки.

Но не спира да търси пътя тя сама,

път и светлина в черната тъма.

Душата ми да обича знае,

но защо сама е?

Дали това по моя вина е 

или просто човешка съдба е?

Сърцето ми отново гадае...!?



 


 

 






 



© Кристина Аврамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??