24.07.2008 г., 10:37 ч.

Изповед 

  Поезия » Любовна
703 0 1
 

"Изповед"

 

Това го пиша за момчето,

което искам да повярва в мен.

Което дълго време ми е във сърцето

и там остава, като спомен подарен.

 

За него аз не знача нищо,

не му се сърдя - заповеди за сърцето няма.

Но всичко във очите ми се вижда

и с години няма никаква промяна.

 

Аз искам просто да му споделя

за мене колко много означава.

Е, не е лесно да се доверя, но...

аз загубих него, друго май

не искам и да получавам!

© Велина Виткова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??