"Изповед"
Това го пиша за момчето,
което искам да повярва в мен.
Което дълго време ми е във сърцето
и там остава, като спомен подарен.
За него аз не знача нищо,
не му се сърдя - заповеди за сърцето няма.
Но всичко във очите ми се вижда
и с години няма никаква промяна.
Аз искам просто да му споделя
за мене колко много означава.
Е, не е лесно да се доверя, но...
аз загубих него, друго май
не искам и да получавам!
© Велина Виткова Все права защищены