25.01.2016 г., 21:04 ч.

Изповед 

  Поезия » Друга
329 0 2

 

 

                       Изповед

 

           " Аз не обичам изхода фатален"

                         Владимир Висоцки

 

            Аз обичам мълчаливата любов.

             Вярвам на изстраданото щастие.

             Вярвам на приятеля суров,

             споделил горчивото нещастие.

 

             Не вярвам на възторга до несвяст,

              на изказаната обич - патетично,

              на обещания за вярност...и на власт,

              и на признанията на фалшива личност.

 

               Обичам самотата на нощта,

              на деня забързаната лудост

              и света- създаден от слова,

              и изкуството- божественото чудо.

             

      

© Виолета Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??