24.03.2017 г., 5:03 ч.

Изповед 

  Поезия » Любовна
414 2 4

Изповед

 

 

Забрави ме! Просто си иди!

Млада си. Повярва ми.Това е!

Аз излъгах твоите мечти!

Всичко само бе игра! Така е!

 

Търсеше любов и топлина.

Аз пък търсех твоята наслада

и играех своята игра!

Тъй красива беше ти и млада!

 

Вярваше във думите ми ти.

Вярваше във страстните целувки!

Търсеше любов, а не сълзи!

Нежни ласки, обич и милувки!

 

Своето сърце ми подари!

С чиста, истинска любов дари ме!

Аз ти дадох болка и лъжи!

Зная! Имаш право! Осъди ме!

 

Но сега ме забрави! Иди

там, при някой който ще те чака!

А на мен вината ще тежи!

Ще боли, и ще ме буди в мрака!

 

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??