31.08.2018 г., 17:17 ч.  

Изповед 

  Поезия » Любовна, Друга
853 4 7

Целувка. Спомен. Стар парфюм.

Терзания. Сълзи. Объркан ум.

Статична поза. Молив. Гума.

Уиски. Мъка. Нито дума.

Писмо. Надежда.

Дъжд в очи.

Заблуди. Страх. 

И падащи звезди.

Мъж. Жена. Легло. Копнеж.

Обърнат гръб. Сърце. Бодеж.

Душевни рани. Пламък. Хлад.

Близост. Отдръпване. Път назад.

 

Думи. Плач. Молитви.Ти.

Разкаяние. Любов.

Прости.

 

 

 

 

 

 

 

© Християна Манева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??