31.10.2020 г., 20:19 ч.

Изповед 

  Поезия
444 2 4

Нагледах се на мрачни небеса.
Очите твои искам да погледам
и в тяхната бездънна синева
потъвайки, с любов да се опия!
 
Душата ми намръзна се сама,
години лутайки се, уж сред други.
А ти до мене си била,
безкрайно близо и също тъй далече!
 
Сега, когато те открих отново,
объркано стоя пред теб.
Докато аз те търсех отдалече,
ти щастие откри при друг!

© Минко Андонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??