11.04.2024 г., 15:47 ч.

Изповед 

  Поезия » Любовна
193 1 0

 
Ти си нежната причина
от щастливо следствие.
Двете страни на еднаква монета,
хвърлена от ръката съдбовна.
Внезапен миг,
взривил моите клетки!

Ти си рожба на вдъхновението
с непрерязана пъпна връв...
С леки клепки премигваща,
пеперудено пърхаща тук,
нестихваща буря родила!

Ти си прошката на непростимото
и куршума, заседнал в гърдите ми.

С теб съм повече жив,
и по-малко мъртъв.
Огледален образ.
Безумна хармония...
когато си с мен!!!
































© Иван Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??