11.03.2005 г., 17:31 ч.

Изповед 

  Поезия
1214 0 0
Пред залеза на тази синя вечер
аз искам да ти кажа тез слова,
които идват много от далече -
от дъното на моята душа.

Сърцето ми завинаги ще ти принадлежи
дори след края на света.
Макар животът да ни раздели,
тук вечно ще остане любовта.

© Десислава Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??