3.09.2016 г., 17:28 ч.

Изповед насред пътя 

  Поезия
391 0 0

път...

насред нищото...

и нищо 

нищо не означава,

щом не е със теб...

път...

който не стига никъде...

и нищо никъде

не води,

щом не е със теб...

и нищо никак

не трогва...

щом не е от теб...

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??