22.01.2013 г., 12:46 ч.

Изпращам любов 

  Поезия » Любовна
689 0 2

Живея до жаркото слънце,

разпръсвам с него лъчи

и всеки ден зръце по зрънце

изпращам любов да цъфти.

 

Аз птица съм, смело политам

към теб устремена с крила

и шепна, защото обичам.

Изпращам по вятър слова.

 

Коси разпилявам сред нежност -

прогонвам студената зима,

а тя ме поглежда със ревност.

Пак пролет в небето ще има.

 

Лъчи съм си взела да грея

и утре ще шепна красива.

В морето любов ще налея

и ще политна в небето щастлива.

© Ивелина Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??