Живея до жаркото слънце,
разпръсвам с него лъчи
и всеки ден зръце по зрънце
изпращам любов да цъфти.
Аз птица съм, смело политам
към теб устремена с крила
и шепна, защото обичам.
Изпращам по вятър слова.
Коси разпилявам сред нежност -
прогонвам студената зима,
а тя ме поглежда със ревност.
Пак пролет в небето ще има.
Лъчи съм си взела да грея
и утре ще шепна красива.
В морето любов ще налея
и ще политна в небето щастлива.
© Ивелина Цветкова All rights reserved.