8.06.2014 г., 19:23 ч.

Изпращане 

  Поезия » Друга
380 0 2

На дъщеря ми Даниела

 

 

Кога ли ще се видим пак?!

Кога ли? И дали?

И има ли тъгата праг,

щом толкова боли?

 

Дете си ни... Но имаш ти

и собствени деца...

След миг сама ще отлетиш

към двете си слънца!

 

Сълзите бликват изведнъж –

за мъката – балсам.

Дете си ни ... Но имаш мъж...

И той те чака там...

 

Там... някъде... Не знам къде...

Накрай света!... Далеч...

А болката боде, боде...

Промушва като меч!

 

Надявам се след време пак

да бъдем „три в едно”...

Кажи ни на изпроводяк:

„Щастлива съм!”... Дано!...

 

 

06.06.2014г.  

© Чавдар Тепешанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??