17.03.2011 г., 6:58 ч.

Израснах! 

  Поезия » Любовна
657 2 0

Израснах... като допуснах да пренебрегна себе си,

гонейки напразни надежди, в заблуда от фалшиви мечти.

Като допуснах да се превърна в чесалка на егото ти!

 

 

Толкова му трябшаве на твоето его:

Едни красиви очи...

Една топла усмивка...

Едно горещо тяло...

И толкова, ти си Велик!

 

Велик си в твоето имане, на мен!

 

Аз израснах в своето търсене, гонейки напразни надежди.

А ти дали начеса своето его...

или ти остана да чуеш "Обичам те" - изгубено в моето търсене!

© Баде Кандьова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??