Израснах... като допуснах да пренебрегна себе си,
гонейки напразни надежди, в заблуда от фалшиви мечти.
Като допуснах да се превърна в чесалка на егото ти!
Толкова му трябшаве на твоето его:
Едни красиви очи...
Една топла усмивка...
Едно горещо тяло...
И толкова, ти си Велик!
Велик си в твоето имане, на мен!
Аз израснах в своето търсене, гонейки напразни надежди.
А ти дали начеса своето его...
или ти остана да чуеш "Обичам те" - изгубено в моето търсене!
© Баде Кандьова All rights reserved.