16.10.2024 г., 6:33 ч.

Изшептя 

  Поезия
85 0 0

И се любовта

тъй влюби в синевата,

че ѝ изшептя:

 

„О, синева, не мога

да не те осиновя!...“ 

 

А синевата 

ѝ отвърна: „О, любов,

аз изповядвам

 

свободата, осъзната 

в твоите обятия!...“

 

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??