17.05.2008 г., 11:14 ч.

Изстинаха чувствата ми!!! 

  Поезия » Любовна
1093 0 1

Изстинаха чувствата, няма я любовта,

ревнуваш ме ти, но какво чувствам аз

не знаеш ти, виждаш ме с друг и

пак ревнуваш от всеки друг.

Не ме притежаваш, не си ми господар,

не ме завладяваш, няма пак да ти се дам.

Колкото и да молиш, няма да бъдеш с мен,

каквото и да правиш, няма да ме имаш нито ден

 

Погледът ти все към мене тича,

но любовта ми взе да изтича.

Дойде и този де,н в който само ти

ще изпитваш чувства към мен.

 

Разбиваше живота ми ден след ден,

разбиваше мечтите ми от век на век.

Сега в сърцето ми любовта я няма, сега в

сърцето ти само любовта към мен остана.

Ще чувстваш това, което чувствах аз, ще изпитваш

болката, която изпитвах аз, но аз при теб няма да се върна

и вече никога назад няма пак да се обърна!!!

© Албена Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??