19.02.2010 г., 11:20 ч.

Изстинахме 

  Поезия » Любовна
465 0 2

Каква бе тая сила,
със която
разкъсахме езиците на мрака
и се родихме в огненото було?
Прераждане ли чакахме? 

 

В небето ни повдигна
мощен облак
(по-скоро пепел).
Вихрушка завъртя ни.
Падна мрак.
Утихнахме в безвремие.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??